Produkt
Vi selger bær i 300 grams kurver direkte fra gården. En eske inneholder 12 kurver og har dermed 3,6 kg bær.

I tillegg presser vi saft. Det gjør vi fra bær som er frosset inn rett etter plukking. Bærene blir kaldpresset i en manuell platepresse. Råsafta tilsettes økologisk rårørsukker og litt sitronsyre og tappes på halvliters glassflasker. Etter utblanding med vann får man 1,5 - 2 liter ferdig drikkeklar saft, alt etter hvor smakssterk man ønsker den. Vi selger også saft i 3-liters kartonger (bag-in-box).

Ring eller send SMS for bestilling!

Ta gjerne kontakt for mer informasjon. Du kan forhåndsbestille bær før plukkesesongen starter. Det er normalt omkring 1. august.

Kontaktinformasjon:

  1. Telefon: 97588024 eller 95870421
    E-post:
    pal@alvereng.no

  2. Adresse:  Alvereng gård, Alvestad, 9423 Grøtavær

  3. Org.nr.: 889 880 112 MVA

Anbefaling
Bærene våre har blitt godt mottatt av kundene. Vi har blant annet levert til gourmetrestauranten
«De 4 Roser» i Harstad, anerkjent som en av de beste i Norge. Fra kjøkkensjef Kim-Håvard Larsen har vi fått følgende attest:

"Jeg ble introdusert for bringebærene fra Alvereng sommeren 2008. Jeg ble først og fremst betatt av de vakre og delikate bærene, som i tillegg smakte nydelig. Bærsorten er utrolig kompleks, og balanserer sødme og friskhet på en måte som gjør at bærene egner seg utrolig godt akkurat slik de er.

  Jeg var også overrasket av å få en slik kvalitet og stabilitet på et produkt fra så karrige forhold som det kan være her oppe. Vi på De 4 Roser hadde stor glede av å kunne tilby våre gjester et så flott og meget kvalitetssterk lokalprodukt, noe som også forsterker vår matfilosofi. Det at bærene er 100% økologiske gjør dem enda mer aktuelle i dagens matmarked.

  Gjestene kommenterte ofte både smak og utseende, og etter min mening, er disse bærene noen av de aller beste som kan oppdrives i Norge. Vi er stolte av å kunne bruke dem, og personlig synes jeg de er så gode i sin naturlige form at det nesten er en synd å lage syltetøy av dem."

   

 

Friske bær og saft

På Grytøya, like nord for Harstad, ligger Alvereng gård. Bygda heter Alvestad, og herfra har vi utsikt både innover Toppsundet og utover Andfjorden. På gården dyrker vi bringebær uten bruk av sprøytemidler eller kunstgjødsel. Vi selger friske bær i kurv og vi selger saft.

Alvereng    Bringebærdyrking    Salg/bestilling    Alvestad    Galleri    Kontakt

Alvereng gård